Chauffeur avond/nacht gezocht!

Van der Vijver Bloemengroothandel, een toonaangevende bloemengroothandel in de sector, is op zoek naar een flexibele en gedreven avond- en nachtchauffeur. Als lid van ons team zul je verantwoordelijk zijn voor het efficiënt en veilig vervoer van onze bloemen naar onze klanten zoals bloemenwinkels en tuincentra

Wij zijn een zorgzaam en zorgvuldig bedrijf, dat zich richt op kwaliteit en service. Daarom zoeken wij iemand met minimaal 1 jaar ervaring als chauffeur, die in het bezit is van een geldig rijbewijs B. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse wegen, bent zelfstandig en verantwoordelijk en hebt een professionele communicatievaardigheden.

Als onze chauffeur ben je een belangrijk gezicht van ons bedrijf, daarom verwachten wij dat je een enthousiaste en positieve instelling hebt. We zoeken iemand die flexibel kan werken en beschikbaar is tijdens de avond- en nachturen. Onze vacature is beschikbaar zowel in part- als fulltime.

Ons bedrijf groeit en we willen onze kwalitatieve dienstverlening blijven verbeteren, daarom zijn wij op zoek naar chauffeurs die meedenken en zich willen aansluiten bij ons professionele team.

We bieden een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden en de kans om deel te nemen in onze groei. Als je denkt dat je de juiste kandidaat bent voor deze functie, vul dan hiernaast het contact formulier in en voeg je sollicitatiebrief en CV toe.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Vul hier je gegevens in